«Соколовський і Партнери» — генеральний партнер Асоціації правників України на 2014 рік

«Соколовський і Партнери» — генеральний партнер Асоціації правників України на 2014 рік

Адвокатська компанія «Соколовський і Партнери» стала генеральним партнером річної діяльності Асоціації правників України (АПУ) на 2014 рік. Ця організація вносить значний внесок в розбудову правового суспільства в Україні, активно працюючими за такими напрямками: професійний розвиток правників та поширення етичних стандартів поведінки серед правників; підвищення правової культури та правосвідомості громадян; організація та проведення громадських експертиз законів, програм, рішень; підвищення ролі права та юридичної професії в суспільстві та ще за багатьма іншими напрямками.

Коментуючи рішення приєднатися до діяльності АПУ в якості генерального партнера,   керуючий партнер адвокатської компанії «Соколовський і партнери» Владислав Соколовський зазначив: «Значна частина наших співробітників вже давно є членами Асоціації правників України. Ми з великим задоволенням приєднуємося до ініціатив цієї організації: форумів, засідань комітетів — як у якості слухачів, так і у якості доповідачів. На сьогодні АПУ — один з найважливіших майданчиків для спілкування українських юристів, носій якісних змін на юридичному ринку. Нам імпонує вектор розвитку, який обрала організація, тому наступний рік ми вирішили провести разом з АПУ та її членами — ділитися своїм досвідом, переймати краще від інших, у міру своїх сил підтримувати та рухати зміни, яких вкрай потребує юридичний ринок».

Президент АПУ Денис Бугай привітав нового генерального партнера: «Від імені Асоціації правників України хотілося б висловити щиру вдячність колегам із адвокатської компанії  «Соколовський та партнери» за підтримку наших цілей та ідей. Переконаний, що разом з провідною юридичною спільнотою країни наступного року ми зможемо ще ближче наблизитися до нашої мети та реалізувати найсміливіші ідеї».